Radio Simplu

Oana Andoni, înlocuită la Știrile Pro TV. Prezentatoarea urmează să nască al doilea copil

GALERIE FOTO (3)

Oana Andoni a fost înlocuită pentru o anumită perioadă de la pupitrul Știrilor Pro TV. Prezentatoarea a intrat în concediu de maternitate, va deveni curând mamă pentru a doua oară!

Prezentatoarea știrilor de weekend de la Pro TV își va duce curând la piept al doilea copil. Așadar, ea a lăsat job-ul deoaparte pentru o perioadă și se va ocupa de familia ei, de copilul care este pe drum. Ea a fost înlocuită de la pupitru, acolo unde prezenta știrile de weekend. Amalia Enache i-a luat locul.

„Eu și colegul meu, Cristian Leonte, prezentăm și știrile de weekend, colega mea, Oana Andoni, este deja foarte aproape de momentul în care va aduce pe lume încă o fetiță.”, a spus Amalia la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oana Andoni a anunțat în august că este însărcinată cu al doilea copil
„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!


Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!’, a spus Oana Andoni.