Radio Simplu

O zodie DA LOVITURA in luna OCTOMBRIE. Voropchievici a dat VESTEA CEA MARE pentru ea

E ultima sâmbătă din această lună, așa că Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce provocări îți va scoate în cale Universul în octombrie. Nu te îngrijora, veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Berbec.

De ce spunem asta? Ei bine, potrivit antena3.ro, beneficiezi din nou de protecție divină, semn că ți-au fost iertate cu vârf și îndesat „păcatele” din trecut. Asta nu înseamnă, însă, că poți face tot ce îți dorești, fără să suporți consecințele.

Încearcă să nu îl mânii pe Dumnezeu și va avea grijă să ai parte de satisfacții pe toate planurile. Iar în cazul în care ești născut sub semnul Taurului, nu ignora avertismentele din partea celor din jur.

Berbec
Te așteaptă o lună de protecţie divină pe toate planurile. Bucură-te, dar nu încerca să iei mai mult decât poți duce, altfel riști să îl superi pe Dumnezeu.

Taur
Oi fi tu un bun comunicator, dar efervescența de care dai dovadă în această perioadă nu ai mai avut-o niciodată până acum. Unde mai pui că reușești să cucerești și acea persoană pentru care nutrești sentimente puternice.

Gemeni
Octombrie este o lună în care trebuie neapărat să îți consolidezi poziția. Trebuie să stabilești din capul locului cine ești și ce menire ai pe acest pământ.

Rac
Primești diverse lucruri, atenții care, deși sunt mici, te bucură nespus. Vin din partea unei persoane extrem de dragi.

Leu
Ai parte de o lună îmbelșugată din toate punctele de vedere. Toate visele ți se împlinesc tocmai când nu mai îndrăzneai să speri.

Fecioară
Se întrevede o nouă poveste de dragoste și ar trebui să îi dai curs. Nu îți fie teamă, lasă-te cuprins de sentimentele puternice pe care știi deja că le nutrești pentru acea persoană.

Balanță
Pregătește-te pentru o serie de schimbări majore. Chiar dacă îți vor da peste cap toate planurile, sunt binevenite, așa că nu te îngrijora.

Scorpion
Lasă necazurile în urmă, pentru că te așteaptă o lună ca în povești. Depinde doar de tine să renunți la pesimismul care te-a cuprins.

Săgetător
Stai acasă în această perioadă și așteaptă schimbările care vor veni. Riști să le ratezi dacă zăbovești prea mult prin alte părți.

Capricorn
Muncești pe brânci să îți atingi obiectivele profesionale și asta e bine, dar nu ignora semnalele pe care ți le transmite organismul. Îți pui în pericol sănătatea și nu vrei asta tocmai acum.

Vărsător
Ești pe o pojghiță de gheață extrem de subțire, așa că fii foarte atent ce decizii iei. De ele depinde bunăstarea ta pe toată durata lunii.

Pești
Te așteaptă un octombrie agitat, aglomerat și plin de dispute dificile. Privește, totuși, partea bună: măcar nu te mai poți plânge că te plictisești.