Radio Simplu

O SĂ RÂZI CU LACRIMI! CUM A IEȘIT LOREDANA CHIVU ÎMBRĂCATĂ AZI-NOAPTE, PE VISCOLUL DIN BUCUREȘTI

GALERIE FOTO (2)

Viscolul de azi-noapte, din București, a făcut ferestrele bucureștenilor să ”tremure”, dar atunci când vorbești despre Loredana Chivu situația se află, de fiecare dată, sub control. Vedeta s-a pregătit cum a putut mai bine pentru a face față intemperiilor anunțate de meteorologi prin coduri roșii, portocalii și galbene, iar rezultatul a fost postat în mediul online.

Îmbrăcată ”la negru” și ”motorizată” corespunzător, Loredana Chivu a ținut să le arate și fanilor cu ce ținută s-a decis să întâmpine zăpada căzută în București, iar zâmbetul blondinei a confirmat hotărârea de a nu se lăsa învinsă de avertizările meteorologilor. Bineînțeles, atitudinea Loredanei și poziția în care și-a făcut respectivele fotografii transmit aceeași încredere în sine care pare, pentru unii dintre fani, de-a dreptul debordantă.

Loredana Chivu: ”Nu, nu am cercei în sâni”
Loredana Chivu a fost tot timpul o femeie asumată în public. Blondina recunoscut, la un moment dat, că a avut multiple intervenții estetice.

„Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (…) Nu, nu am cercei în sâni”, a declarat Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp. ani le-am injectat, am grijă de mine.”, a mărturisit Loredana