Radio Simplu

O PROFESOARĂ DIN TIMIȘ I-A TRIMIS UNUI ELEV DE 16 ANI PESTE 1.000 DE MESAJE DE DRAGOSTE! CUM S-A DAT DE GOL

GALERIE FOTO (2)

Situație neobișnuită într-un liceu din Timiș, după ce părinții unui elev în vârstă de 16 ani au descoperit în telefonul lui peste o mie de mesaje de dragoste primite chiar de la profesoara sa de limba română.

Mama unui elev din Făget a depus o plângere la Inspectoratul Școlar Județean, după ce a găsit în telefonul băiatului ei aproape 1.000 de mesaje de dragoste, între el și profesoara de română.Femeia a spus că a depus plângere și a cerut coducerii școlii să o îndepărteze pe profesoară, dar nu s-a întâmplat nimic. Directorul liceului a anunţat însă că a constituit o comisie de anchetă care se va ocupa de acest caz, relatează adevarul.ro.

“Comisia va trebui să adune toate datele, mesajele pe care le are mama, să îi cheme pe cei implicaţi să dea o declaraţie şi aşa mai departe. Vă daţi seama că e destul de dificil de dovedit, pentru că trebuie să vedem dacă mesajele au fost trimise de doamna profesoară, iar noi nu ştiu cum am putea face asta şi cât va dura. E destul de dificil”, a spus Victor Birău, directorul liceului timişean.

Sursa:Cancan.ro