Radio Simplu

O POZĂ FĂCUTĂ ÎNTR-O PIAȚĂ DIN BRĂILA A DEVENIT VIRALĂ. CE MESAJ A SCRIS UN VÂNZĂTOR PE PANCARTA PUSĂ LÂNGĂ VARZĂ

GALERIE FOTO (2)

Mesajul scris de un vânzător din Brăzila pancarta pusă lângă varză a devenit viral pe rețelele de socializare. Și asta pentru că unul dintre cei care au mers să își facă piața a făcut o poză și a postat-o pe Facebook, unde a stârnit hohote de râs.

Mesajul scris de un vânzător din Brăila pe pancarta pusă lângă varză face senzație pe Internet
După cum puteți observa în imaginea de mai jos urcată de o doamnă din Brăila, mesajul notat de agricultor este plin de greșeli. Însă, dacă ar fi fost scris corect, așa cum a întrebat ironic cea care a realizat fotografia, acesta ar suna astfel: “Nu mai răscoliți verzele, căci, în spatele lor se află ele însele”.

Unii dintre internauți au făcut haz de necaz, iar alții au lăsat în comentarii imagini cu alte anunțuri extrem de amuzante – pe unele dintre ele le puteți vedea în galeria foto a articolului. “Ați văzut dacă nu ați respectat anunțul? Iată peste ce «varză» ați dat”, “Un filozof naiv/nativ și cât este de profund! Cred că era mai simplu să scrie: «Nu căutați, sunt aceleași verze!». Parafrazând, am spune: «Nu mai cautați în van adevărul, binele, fericirea etc. este același peste tot!» și “Este «grele» cu gramatica” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.