Radio Simplu

O nouă filmare controversată cu Vulpița Veronica! Ce au descoperit fanii

Celebra Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești, și-a lăsat fanii fără cuvinte, la scurt timp după ce a apărut o nouă filmare controversată cu ea, pe Instagram!

Tânăra Vulpița Veronica din Blăgești, cunoscută după numeroasele sale apariții de la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Vulpița Veronica, filmare virală apărută pe Instagram
Recent, pe pagina de Instagram a Vulpiței Veronica a apărut o filmare realizată la o piscină. Tânăra, îmbrăcată într-un costum popular, a lăsat inhibițiile deoparte și s-a bălăcit în voie, fără să îi pese de privirile curioșilor din jur.

Pentru cei care nu știu, tânăra din Blăgești a lansat recent o nouă melodie, care se bucură deja de multă priză la public. Piesa a adunat zeci de mii de vizualizări pe YouTube, în doar șase zile.

Ceea ce i-a uluit pe fani a fost modul în care Vulpița Veronica s-a bălăcit în piscină, îmbrăcată! Unii au lăudat-o pentru realizările sale din muzică, alții au criticat-o și filmarea a devenit astfel una „controversată” în rândul fanilor de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Mâna sus cine a ascultat promo de la melodia Tuga. 🧐😎 @stegaruvioreloficial

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești
Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Vulpița Veronica, dezvăluire despre Acces Direct! Ce a transmis: „Vă uitați acum?”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube