Radio Simplu

O melodie de NUNTA care iti provoaca FURNICATURI! VIDEO Nu poti sa stai pe scaun cand o asculti!

Există o presiune destul de mare ca să îţi mulţumeşti invitaţii şi să îi ţii pe ringul de dans, aşa că alege piese de toate genurile şi pentru toate vârstele.

Viitoarele mirese şi viitorii miri sunt copleşiţi de emoţii când, în sfârşit, se apropie ziua în care trebuie să-şi pună pirostriile.

Conştientizarea faptului că perioada de luni şi luni de planificări şi aşteptare e pe cale să se sfârşească, reuşeşte, de cele mai multe ori, să ducă la instaurarea unei stări de panică, în ultimele zile de dinaintea nunţii.

În cele ce urmează sunt prezentate câteva modalităţi prin care cuplurile îşi pot calma nervii în orele de dinaintea momentului pentru organizarea căruia au investit atât de mult timp şi efort, încă de când s-au logodit.

Rezervaţi-vă o noapte întreagă de somn. Cuplurile ar trebui să îşi facă o prioritate din a se odihni suficient în noaptea de dinaintea zilei în care vor merge spre altar.

Culcaţi-vă devreme în ultima seară de burlăcie, astfel încât să arătaţi cât mai bine şi să aveţi suficientă energie în ziua cea mare care, fără îndoială, va începe devreme şi se va termina târziu.

Un somn odihnitor este esenţial pentru a vă asigura că veţi fi într-o dispoziţie bună atunci când veţi rezolva tona de sarcini pe care le veţi avea în ziua nunţii.

Este important totuşi să menţii energia vie cu cele mai populare piese din 2018, care îi vor ţine pe invitaţi în picioare toată noaptea.

Dacă urmează să te căsătoreşti în viitorul apropiat, îţi venim în ajutor cu un playlist de 10 piese ce nu trebuie să lipsească de la nunta ta.

Pe câteva le-am auzit deja de multe ori pe ringurile de dans, însă pe unele vrem să le auzim la toate nunţile la care vom participa anul ăsta.

Ed Sheeran – Perfect

Melodia primului dans este una dintre cele mai reprezentative lucruri pentru un cuplu.

Unii o aleg pentru că le aminteşte de un moment drag, alţii pentru că rula în fundal la primul sărut sau alţii pentru că îşi regăsesc povestea de dragoste în versuri.

Ed Sheeran este artistul ale cărui piese se ascultă cel mai frecvent la o nuntă, iar Perfect a devenit rapid una dintre cele mai frumoase şi populare melodii de dragoste.