Radio Simplu

O mai țineți minte pe „Barbie de România”? Blonda a leșinat pe scenă la X Factor, dar acum bărbații sunt cei care leșină după ea. S-a transformat într-o bombă sexy

GALERIE FOTO (3)

Barbie de România, sau Sabrina Fabian, pe numele său real, a făcut furori la X Factor în anul 2015. Atunci ea a venit să își arate talentul, dar emoțiile și-au spus cuvântul pentru blondină. Tânăra a leșinat în direct, dând o sperietură grozavă celor prezenți. Și-a revenit rapid, iar acum ea ea care îi face pe bărbați să leșine, atunci când este văzută pe stradă.

Sabrina Fabian a avut parte de multă atenție. Toate camerele de filmat au fost asupra ei, mai ales după momentul în care a leșinat pe scenă. Blonda a venit la X Factor să-și arate talentul artistic, dar se pare că emoțiile nu au fost la locul lor. Brusc, cântăreaței i s-a făcut rău, iar jurații au sărit în ajutorul ei. Barbie de România, așa cum a fost numită după acel moment, s-a transformat după ani într-o super bombă sexy. Și-a facut câteva îmbunătățiri la aspectul fizic, iar pentru a arata ca o adevărată papușă e nevoie de multă muncă. A început cu sânii, și-a făcut implant, iar acum nu mai este ea cea care leșină, ci bărbații care o văd. A trecut prin numeroase transformări de look ce i-au adus multă atenție din partea sexului masculin.

Până când îl va găsi pe „Ken”, la vârsta de 21 de ani Barbie de România e pregătită să cucerească mulți bărbați cu frumusețea ei. Și că tot vorbim de frumusețe, Sabrina a lucrat ca model pentru o agenție americană, ce i-a adus acestea bani frumoși, dar și fotografii impresionante pentru conturile sale de socializare.