Radio Simplu

O mai tii minte pe Irina Pavlenco, blonda de la Sweet Kiss, trupa care in anii ’90 rupea topurile muzicale din Romania cu piesa „Alin, Alin”?! Cum arata Irina acum si ce s-a ales de ea, la 20 de ani de la destramarea formatiei

GALERIE FOTO (2)

Irina Pavlenco este distrusa de suferinta de cand a aflat ca mama ei are o tumora pe creier. Ieri, Constanta, femeia care i-a dat viata artistei, a fost supusa unei interventii chirurgicale complicate si, dupa ce a iesit din sala de operatii, fiica sa nu s-a dezlipit de langa patul ei. Vedeta a avut ochii in lacrimi cand medicii i-au spus cum a decurs operatia si a impartasit-o cu toata lumea. De asemenea, ea a facut publica si o imagine emotionanta cu mama sa din salonul in care se afla internata.

Irina Pavlenco si-a vegheat mama dupa ce a fost operata pentru tumora pe creier

Potrivit marturisirilor Irinei Pavlenco, mama ei a trecut cu bine peste operatia pe creier si in postarea facuta pe Facebook, ea le-a multumit tuturor celor care s-au rugat pentru sanatatea Constantei: “Va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune. Mama a iesit cu bine. Rugaciunile au functionat. Am trecut de primul hop. Va iubesc !!!