Radio Simplu

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama cu COVID-19, aflată pe patul de moarte

GALERIE FOTO (3)

Un tânăr din Palestina s-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama, diagnosticată cu COVID-19 și leucemie, aflată la terapie intensivă.

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru ca mama lui cu COVID-19 să nu se simtă singură, pe patul de moarte!

Tânărul, Jihad Al-Suwaiti, în vârstă de 30 de ani, din Hebron, Palestina, s-a cățărat pe un zid al spitalului pentru a ajunge la o fereastră de la etajul al doilea, de la care își putea vedea mama.

„Obișnuia să coboare de acolo abia după ce era convins că mama lui a adormit”, a spus un reprezentant al spitalului.

Tânărul a fost sfătuit să renunțe la obiceiul lui, pentru propria siguranță, dar a refuzat să asculte și a continuat să își vegheze mama, în vârstă de 73 de ani, de la o fereastră de la etajul al doilea.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Mama lui, Rasmi Suwaiti, care s- luptat și cu leucemia, înainte de a fi diagnosticată cu COVID-19, în urmă cu câteva săptămâni, a petrecut cinci zile în spital, înainte de a muri.

Avertisment de la medici! Greșeala ce crește cu peste 50% riscul de apariție a două tipuri de cancer

„Jihad era foarte apropiat de mama noastră, mai ales după ce tatăl nostru a murit, în urmă cu 15 ani. O iubea mult. Când a aflat că a murit, a fost șocat și furios. Acum pare să fi acceptat situația”, a spus fratele tânărului.

Pe 16 iulie, tânărul s-a cățărat pentru ultima dată pe zidul spitalului, pentru a-și lua răma bun de la mama lui, aflată la terapie intensivă.