Radio Simplu

O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! „Este un tip carismatic, cu simţul umorului”

GALERIE FOTO (2)

O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! Tânăra vrea să-l cunoască de ceva timp pe fiul lui Nelson Mondialu’!

Livian a declarat, de curând, pentru toţi cei care puneau despărţirea lui de Bianca sub semnul întrebării, că ruptura este REALĂ şi nu o strategie. Acesta a mai spus că-şi doreşte să rămână prieten cu frumoasa brunetă şi face paşi în sensul acesta.

„Nu vreau să se termine aşa, cu ură, cu duşmănie…Principalul meu gând este „hai totuşi să rămânem prieteni”. Cât timp o să fim în competiţie, eu o să o ajut, o să mă implic, ca un prieten adevărat. La filmări vorbim, după filmări la fel, dar nu ne mai sărutăm, iar îmbrăţişările sunt mai rare. Am pus o limită! Eu o mai tachinez, vreau să-i induc şi ei starea aia bună, să fim ca doi prieteni”, a declarat fiul lui Nelson Mondialu’.
Mai departe, protagonistul nostru a mărturisit că nu ştie ce ar face dacă o fată ar intra în casă pentru el.

„Nu ştiu ce aş face dacă ar intra o fată pentru mine… M-aş gândi probabil şi la Bianca, să nu o rănesc, să nu o fac să se simtă prost” a spus Livian.

O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! „Cât timp a fost implicat într-o relaţie, nu m-am gândit deloc la el, că sunt un om corect”
Ei bine, trebuie să vă spunem că o fostă concurentă, extrem de sexy, finalistă a primului sezon, şi-ar dori să revină la emisiune pentru Livian, acum că acesta este un bărbat singur.

„Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Eu îmi doresc de ceva timp să-l cunosc. Este un tip carismatic, cu simţul umorului şi îl apreciez şi pe domnul Nelson, îi urmăresc vlog-urile. Cât timp a fost implicat într-o relaţie, nu m-am gândit deloc la el, că sunt un om corect şi nu aş interveni niciodată într-un cuplu. Acum însă, s-a schimbat situaţia şi, recunosc, mi-ar plăcea să intru din nou în casă, să-l cunosc…Dacă vrea şi el, desigur”, a declarat Simona.

Întrebată dacă s-ar „lupta” cu Bianca pentru Livian, tânăra a dat un răspuns neaşteptat.

„Eu cu Bianca nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Dacă Livian spune că este singur şi disponibil, ce treabă am eu cu fosta lui iubită?”, a declarat Simona.