Radio Simplu

O femeie a murit de COVID-19 la bordul unui avion

GALERIE FOTO (2)

O femeie a murit din cauza noului coronavirus la bordul unui avion, în Statele Unite. Femeia, din Texas, care zbura spre Arizona, ar fi avut mai multe probleme de sănătate, iar după ce a urcat în aeronavă a acuzat dificultăți de respirație.

Echipajul a încercat să-i dea oxigen, însă toate eforturile au fost zadarnice. Nu este clar dacă victima, care avea între 30 și 40 de ani, știa că este infectată cu COVID-19 când a urcat în avion, potrivit NBC NEWS.

Decesul a avut loc în iulie, dar cazul a fost făcut public abia acum, după ce autoritățile au stabilit oficial că a fost provocat de noul coronavirus, a declarat Clay Jenkins, reprezentant al autorităților locale din Dallas.

Citeste si… A murit de cancer la ficat și abia acum s-a aflat. Prin ce dramă a trecut vedeta

Tragedie în familia unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Fiul unui cunoscut om de film a murit de cancer la ficat. Prin ce dramă a trecut, de fapt, vedeta!

James Redford a murit de cancer la ficat
Tragedie uriaşă în familia celebrului actor şi regizor Robert Redford. Fiul său, în vârstă de 58 de ani, s-a stins din cauza unei boli necruţătoare – cancer la ficat, pe data de 16 octombrie. Realizator de documentare şi regizor, James Redford s-a luptat cu această boală ani de zile, în urmă cu aproape trei decenii acesta suferind chiar şi un transplant. Cea care a făcut anunţul trist a fost soţia acestuia, Kyle Redford.

“A trăit o viaţă frumoasă, care a avut impact şi a fost iubit de mulţi. Îi va fi simţită lipsa. Ca soţie a lui de 32 de ani, sunt recunoscătoare pentru cei doi copii extraordinari pe care i-am crescut împreună. Nu ştiu ce ne-am fi făcut fără ei în ultimii doi ani”.

În urmă cu 15 ani, a fondat împreună cu tatăl lui The Redford Center. Este vorba despre o organizaţie non-profit care produce filme şi oferă granturi pentru cei care abordează ca temă mediul înconjurător.

James Redford a fost fiul Lolei van Wagenen şi a lui Robert Redford (84 de ani) şi mai avea încă două surori.

A murit de cancer la ficat și abia acum s-a aflat. Prin ce dramă a trecut vedeta
A murit de cancer la ficat și abia acum s-a aflat. Prin ce dramă a trecut vedeta
Robert Redford, drama pierderii a doi copii
Unul dintre marile talente ale filmului american, Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, iar în 1998 era numit de către revista “People” “cel mai sexy bărbat din lume”. În 1981, actorul a fost premiat şi cu mult râvnitul Oscar pentru “Ordinary People”.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Redford a fost mereu discret. La începutul căsniciei cu Lola van Wagenen, cei doi au pierdut un fiu.

“Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre zbuciumul meu sufletesc. În această privinţă, sunt şi voi rămâne mereu un singuratic. Îmi place să fac faţă singur lucrurilor! A fost foarte, foarte greu. Noi eram foarte tineri. Începusem să joc teatru, dar nu câştigam foarte mult. Nu aveam habar despre sindromul morţii subite, aşa că singurul lucru la care te gândeşti este că ai făcut tu, ca părinte, ceva greşit. Şi te învinuieşti la nesfârşit. Asta sapă o rană care nu se vindecă niciodată…“.