Radio Simplu

O femeie a adormit în avion! Când a deschis ochii a crezut că visează! Era întuneric beznă și toată lumea plecase

O femeie din Canada a avut parte de clipe de coșmar. Ceea ce trebuia să fie un simplu zbor de 90 de minute din Quebec în Toronto s-a transformat într-una din cele mai neplăcute și înfricoșătoare experinețe pe care ea le-a trăit vreodată.

Adams a adormit în timpul zborului, pe data de 9 iunie, iar când s-a trezit și-a dat seama că avionul aterizase deja și că era parcat, iar ea rămăsese singură. Femeia a spus că situația a fost una îngrozitoare pentru ea și că a și suferit un atac de panică atunci când și-a dat seama că nu mai avea baterie la telfon și nici nu știa pentru cât timp avea să fie încuiată în avion.

Într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook, Adams a povestit ce i s-a întâmplat.

Declarația femeii care a adormit în avion
„Am adormit în timpul zborului. M-am trezit în jur de miezul nopții, într-un frig cumplit și legată de scaun cu centura, în beznă totală. Credeam că am un coșmar pentru că nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva! I-am trimis prietenei mele un mesaj în care îi spuneam că m-am trezit și sunt singură în avion. Ea credea că am avut un vis urât, am încercat să o sun, dar mi s-a închis telefonul pentru că rămăsesem fără baterie. Am încercat să-mi bag telefonul la încărcat, dar curentul electric era oprit în tot avionul.

Am fost atât de încântată când am găsit o lanternă! Am început să fac semne cu ea prin geam, sperând că cineva avea să mă vadă. Până la urmă, am reușit să deschis ușa aeronavei urmând instrucțiunile pe care le-am citit cu ajutorul lanternei”, a povestit Adams pe Facebook.

După ce a reușit să deschidă ușa, femeia a stat în ușa avionului și a făcut semne dipserată, așteptând să o vadă cineva. La un moment dat, un angajat de la aeroport a văzut-o și a ajutat-o să coboare cu ajutorul unei scări.
Cei de la compania aeriană și-au cerut scuze, însă femeia are coșmaruri din cauza a ceea ce s-a întâmplat și nu reușește să adoarmă noaptea. În plus, conducerea a deschis o anchetă pentru a afla cum de s-a putut îmtâmpla așa ceva.