Radio Simplu

Nunta care a șocat lumea. Ce se ascunde în spatele acestei imagini e înfiorător. Cine sunt cele două mirese și ce s-a întâmplat cu mirele. Dumnezeule, nimeni nu credea că e posibil! Imagini de la cea mai tristă nuntă

GALERIE FOTO (2)

Bărbații musulmani au voie să se căsătorească cu câte femei vor ei atâta vreme cât pot întreține din punct de vedere financiar pe toată lumea. Deși unii bărbați consideră că este grea viața și cu o singură soție, acest tânăr s-a căsătorit cu două în același timp. Cel care i-a pus pozele pe internet a fost unchiul său cel mândru, Ronquillo Guiambangan. Vă întrebați de ce era atât de mândru? Pentru că s-a căsătorit cu două femei.

Deși poligamia este o practică destul de comună printre musulmani, imaginile au devenit controversate pentru mulți creștini din Philipine, acolo unde a avut loc fericitul eveniment. În timp ce mulți internauți l-au criticat pe mire pentru fapta lui, mulți alții au considerat că noua familie astfel formată are dreptul la intimitate, mai ales că nu fac nimic ilegal.