Radio Simplu

Numire bombă în Guvern. Cui i-a propus Orban să fie ministru

Ludovic Orban i-a propus un post de ministru în cabinetul său în schimbul renunțării la candidatura la primărie, însă premierul s-a lovit de un refuz neașteptat. Cui i-a propus Orban funcția de ministru în Guvernul său.

Premierul Ludovic Orban se pare că a discutat cu Mohammad Murad și i-ar fi propus o funcție de ministru în cabinetul său dacă renunță la candidatura sa la primăria Constanța. Într-un interviu pentru stiripesurse.ro, Murad a dezvăluit că a refuzat această ofertă. Cu toate acestea, milionarul a decis să nu mai candideze la Constanța, alegând să candideze la Mangalia.

Reacția milionarului Mohammad Murad
”I-am zis premierului: ”domnule Orban, trebuie să mă înțelegeți. Eu vreau să fac ceva să rămână în urmă. Le-am dat fetelor mele o avere suficientă, iar acum vreau să le dau un nume. Vreau să fac pentru oameni. Vin oameni și îmi mulțumesc pentru ce am făcut în România. Dar, eu am făcut pentru mine, în primul rând.”

Mi-a spus că nu poate să schimbe linia partidului. Am încercat să îl conving să facă Mangalia un oraș special. Eu i-am răspuns sec că ”diferența între mine și dumneavoastră, domnule prim-ministru, este că eu niciodată nu voi negocia politica României, nu a partidului. Asta e foarte important.”

I-am spus domnului Orban. Mi-am arătat nemulțumirea mea față de domnul Arafat și față de domnul Tătaru. Ei fac niște declarații halucinante. Nu poți să spui tu, ca ministru, că litoralul este focar de infecție. Nu ai voie! Și i-am zis: ”domne, spune-i să zică de litoralul din Grecia, Turcia”.

Noi îi acuzăm că fac totul pe cârpeli. Orban mi-a spus așa, între patru ochi: ”Nu mai candidați la Constanța și vă pun ministrul Turismului!”. Și i-am spus așa: ”Domne, cred că nu ne cunoaștem suficient. Ludovic, nu prea merită. Niciodată nu fac un schimb între încrederea oamenilor în mine și ce am făcut până acum pentru un fotoliu cu patru roti. Nu sunt eu așa!”.

Eu, în Constanța, cu PNL, aveam prima șansă. Avem 41%. Știe Orban. Chițac are 21%.”, a spus Mohammad Murad.