Radio Simplu

Nume de flori! Un test care ar putea dezvălui lucruri mai puțin știute despre tine

Privește cu atenție în tabelul cu litere de mai sus și caută nume de flori. Primul nume de floare pe care îl găsești poate dezvălui lucruri mai puțin știute despre caracterul tău, deoarece subconștientul este cel care te ajută să îl observi.

Dacă ai văzut ‘trandafir’
Dacă ai găsit în tabel numele trandafirului, se pare că ești o persoană organizată și perfecționistă, care nu lasă niciodată lucrurile făcute doar pe jumătate. Ești foarte instistentă când îți dorești ceva și este foarte hotărâtă să îți atingi toate obiectivele pe care ți le propui.

De obicei, aceste persoane își dedică viața unui singure cariere și nu le place să își schimbe locul de muncă, decât dacă apar oferte foarte bune.

Dacă ai găsit ‘margaretă’
Margareta este o floare delicată, pură, fragilă, dar în același timp rezistentă. Margaretele cresc în mediul lor natural pe pajiștile de munte, în plin soare, dar fac față și vânturilor puternice.

Dacă ai văzut prima dată cuvântul ‘margaretă’, ești o persoană optimistă, ai multă încredere în energia și în puterea ta interioară și nu îți faci griji din orice. Știi să te bucuri de viață și de fiecare clipă frumoasă, iar în momentele grele ai puterea să reziști până la capăt.

Dacă ai citit prima dată ‘garoafă’
Romantică, visătoare, sociabilă și creativă. Așa ai putea fi descrisă, dacă prima floare pe care ai găsit-o în tabelul de mai sus este garoafa. Mulți cred despre tine că trăiești într-o mare iluzie, dar tu ești mult mai deschisă și mai curajoasă să privești realitatea în față.

Înflorești când te simți cu adevărat iubită și îți oferi sufletul cu o bucurie și o generozitate rar întâlnită.

Dacă ai găsit ‘orhidee’
Toți cei care te cunosc spun despre tine că ești o prietenă adevărată. Nu lași pe nimeni de izbeliște, te implici cu mult suflet și faci tot posibilul să ajuți pe fiecare, dar numai dacă merită. Ești cinstită și aștepți și din partea celorlalți să fie la fel de onești.

Pe de altă parte, ești o femeie cochetă și destul de misterioasă, pentru că nu lași pe nimeni să îți vadă adevărata fața și nici nu oferi iubire necondiționat.

Dacă ai găsit ‘iasomia’
Dacă ai observat prima dată în acest test cu nume de flori cuvântul ‘iasomie’, ești o persoană destul de metodică, organizată și ambițioasă. Ești onestă, cuvântul tău contează foarte mult pentru ceilalți și nu lași nimic la voia întâmplării.

Ești foarte bună la planificare și analizare, observi cele mai mici detalii și ai fler pentru afacerile profitabile. Ești foarte inteligentă și poți avea mult succes în carieră, în aproape orice domeniu ai alege să lucrezi.

Dacă ai observat ‘crinul’
Dacă numele crinului a fost primul pe care l-ai observat în acest test cu nume de flori, el dezvăluie despre tine o mare intuiție, un caracter cinstit, drept, dar introvertit. Ai o fire foarte frumoasă și foarte generoasă, dar inima ta nu poate fi cucerită prea ușor.

Ridici ziduri groase în jurul tău și numai câțiva oameni care seamănă foarte mult cu tine și te admiră ajung să te cunoască așa cum ești. În familie și în carieră faci multe compromisuri, dar știi întotdeauna să îți păstrezi demnitatea.