Radio Simplu

Nu vei fi respectată ca femeie dacă vei face aceste 6 lucruri

Respectul oricui se castige prin fapte, nu prin vorbe. Iata ce trebuie sa faci si, mai ales, sa NU faci daca vrei ca partenerul tau sa te trateze asa cum se cuvine.

1. Nu le mai acorda celor din jur mai multa importanta decat tie insati

Vrei ca un barbat sau ca oricine altcineva sa te respecte cu adevarat? Nu te mai considera mai putin importanta decat restul. Nu te mai gandi mai intai la ei si abia apoi la tine. Nu te ajuta cu absolut nimic, cu atat mai mult cu cat unii nici nu merita, iar tu stii acest lucru.

Vrei sa fii simpatica, amabila, placuta? Poti abtine aceste reactii din partea tuturor si daca te pretuiesti. Cum sa te respecte cineva si sa te trateze aparte daca tu insati nu procedezi asa? Gandeste-te!

2. Nu tachina un barbat daca e prea imatur ca sa-ti inteleaga intentiile

Nu inseamna ca nu trebuie sa-l tachinezi deloc. Dimpotriva! Micile sicane reprezinta o modalitate perfecta de a crea tensiune, excitare si chimie intre un barbat si o femeie. Cu toate acestea, unii barbati nu sunt suficient de maturi cat sa inteleaga si ajung sa interpreteze gresit initiativele de acest tip.

Daca simti ca nu ai de-a face cu un barbat suficient de stapan pe sine cat sa recunoasca flirtul, nu ii da apa la moara. Nu in ultimul timp, nu te folosi de farmecele personale si de flirt doar pentru a te amuza. Nicio femeie adevarata nu se comporta asa.

3. Nu face ceva ce nu vrei cu el daca crezi ca acesta e singurul mod in care se va indragosti de tine

Cand procedezi astfel, poti ajunge intr-un punct in care esti pereceputa ca un simplu obiect dedicat placerilor lui. Poate ca va ajunge sa tina la tine, dar probabil ca nu te va iubi niciodata cu adevarat daca relatia voastra se bazeaza exclusiv pe acel lucru. Daca te culci cu el crezand ca doar asa il vei face sa te iubeasca, iti va pierde respectul pentru tine.

4. Nu cauta scuze pentru greselile tale

O persoana matura isi asuma responsabilitatea pentru faptele ei, fie ele bune, fie gresite. Nu trebuie sa fii mandra de erorile pe care le faci, dar trebuie sa le constientizezi, sa le admiti si sa incerci sa le corectezi. Daca procedezi astfel, castigi respectul tuturor celor din jur, nu doar pe al lui.

5. Nu face tot/doar ce-ti spune el

Nu e regele universului si nu tot ce spune el e corect, potrivit, atragator. Nu spune nimeni ca trebuie sa il sfidezi doar de dragul de a o face sau sa te contrazici din principiu. Este totusi indicat sa iei hotarari pe cont propriu, sa faci ce crezi tu de cuviinta si sa actionezi din convingere, nu doar pentru a-i face lui pe plac.

6. Nu face scene in public

Numai copiii mici fac scene si crize de isterie in public, atragand toata atentia asupra lor si facandu-si parintii de rusine. Daca vrei sa fii tratata ca un adult si cu respect, comporta-te ca atare.