Radio Simplu

Nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă părinții Biancăi de la Puterea Dragostei

GALERIE FOTO (2)

Bianca de la „Puterea Dragostei” a devenit și mai cunoscută în mediul online după apariția clipurilor de la videochat făcute publice de fostul iubit cu care a conviețuit timp de câțiva ani. Nimeni nu știe însă cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”, ci doar s-a speculat că ei știau de activitatea fiicei lor.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei” sunt originari din Tecuci, iar tânăra afirmă că ei știau cu ce se ocupa ea și iubitul ei în acel timp. Mama Biancăi Comănici a făcut un at.c de cord, însă, după ce a vizualizat cap-coadă filmările deochiate cu fiica sa de la vârsta de 17 ani. Tatal Biancai a fost de meserie profesor de matematica timp de 30 de ani. De câțiva ani s-a pensionat, dar cariera domnului Comănici s-a desfășurat la catredră, învățând copiii misterele cifrelor.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Fratele Biancăi de la „Puterea Dragostei” susține că familia lor a aflat că ea a întreținut relții int.me în fața camerei cu fostul iubit și a făcut și vide.chat, din presă. Tânăra implicată în recentul scandal s.xual a declarat că nu a avut o relație extraordinară cu părinții săi și că lucrurile dintre ei s-au mai răcit, iar unul dintre apropiații săi îi dă dreptate.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Fratele Biancăi susține că familia este în stare de șoc de când au fost făcute publice filmulețele. El a vorbit cu un apropiat și a făcut dezvăluiri cutrem.rătoare. Mama lor a făcut un at.c de cord din cauza supărării, iar de două zile nu mănâncă nimic. În plus, sora mai mică a Biancăi este arătată cu degetul la școală de către colegii săi, iar acest lucru poate fi traum.tizant pentru orice copil.