Radio Simplu

Nu-i dadeau nicio sansa pentru ca e ROMANCA! Dar cand a inceput sa cante… PIELE DE GAINA!

Laura Bretan (15 ani), câştigătoarea celui de-al şaselea sezon „Românii au talent“ şi finalistă la „America’s Got Talent“, a susţinut recent un recital de Crăciun într-un cartier din New Yrok (SUA) la care au participat sute de oameni.

În vârstă de numai 15 ani, câştigătoarea sezonului şase „Românii au talent“, difuzat de Pro TV, a reuşit să cucerească cu vocea sa specială atât publicul din România. cât şi pe cel din SUA, acolo unde adolescenta locuieşte alături de părinţii ei.

Recent, Laura Bretan a susţinut un recital în New York unde a interpretat „O Holy Night“ în versiunea de operă şi a fost aplaudată de sute de oameni care au venit să o vadă pe artistă.

„Aţi fost minunaţi! Vă mulţumesc pentru o seară de neuitat“, a scris Laura Bretan pe Facebook, adresându-se celor care au venit să o asculte cântând.

De asemenea, finalistă „America’s Got Talent“ în 2016, Laura a primit sute de mesaje de susţinere şi apreciere pe Facebook. „A fost un show minunat. Ai o voce de înger. Dumnezeu să te binecuvânteze“, a scris un fan.

„Nu există cuvinte care pot descrie vocea ta minunată“, a scris un alt internaut. „Dumnezeu ti-a dăruit o voce divină. Îţi doresc un viitor briliant. Să cânţi pe cele mai mari scene ale lumii. Eşti o mândrie pentru românii de pretutindeni!“, a fost mesajul unui român.

Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au Talent“ şi finalista „America’s Got Talent“

Laura Bretan a fost desemnată câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent“, intrând în posesia unui premiu în valoare de 120.000 de euro.

La scurt timp după victorie, copila a acordat un interviu ziarului „Adevărul“ în care a dezvăluit că succesul de care se bucură nu a schimbat-o, a dat detalii despre experienţa de la „America’s Got Talent“, dar şi ce planuri are.

După victoria din România, Laura Bretan a mers mai departe, cucerind juriul „America’s Got Talent“ şi telespectatorii străini cu vocea sa incredibilă. Cântăreaţa Mel B, cea care a trimis-o pe Laura Bretan de la audiţii direct în galele live, a mărturisit că a simţit emoţiile din glasul Laurei, însă a subliniat că a reuşit să atingă fiecare notă cu acurateţe.

„Ce moment! Doamne!“, a exclamat artista, în timp ce Howie Mandel a spus: „Eşti genială, eşti perfectă, a fost o interpretare de un million de dolari“.

Laura a reusit să ajungă în finala „America’s Got Talent“, însă nu a câştigat marele premiul de un milion de dolari, fiind devansată de Grace Vanderwaal, o fetiţă de 12 ani, cântăreaţă şi compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, care cântă la ukulele şi îşi compune singură melodiile.

În prezent, Laura Bretan locuieşte şi studiază în Chicago, unde tatăl ei lucrează în domeniul construcţiilor, iar mama are grijă de copii. Laura povesteşte că i-a plăcut să cânte de mică, talentul moştenindu-l de la mama ei.

De câţiva ani ia lecţii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra, fiind îndrumată de o artistă lirică din România.

Laurei îi face plăcere să cânte mai multe genuri de muzică, de la operă până la pop, trecând de la clasica „La Bohème“ la cântece din repertoriul unor artişti precum Celine Dion şi Josh Groban.