Radio Simplu

NU E O EROARE! CÂȚI EURO AU PLĂTIT 8 TURIȘTI ROMÂNI PE O MASĂ, ÎNTR-UN RESTAURANT DIN THASOS

GALERIE FOTO (2)

Sezonul estival a început, iar mulți dintre români fie au plecat deja în concedii, fie și-au făcut rezervări pentru sejururi în străinătate. Opt persoane de la noi din țară au plecat în Grecia, iar prețul pe care l-au plătit la un restaurant de pe insula Thasos i-a șocat, încât au ales să împărtășească pe rețelele de socializare.

Un grup de români a ales să petreacă o vacanță de neuitat pe insula Thasos, una dintre cele mai frumoase și apreciate destinații atunci când vine vorba de alegerea unei vacanțe. În general, atunci când vine vorba de alegerea destinației, multă lume este influențată de mai mulți factori, printre care se numără și bugetul disponibil și ofertele atractive pe care le găsesc.

Oamenii doresc să-și petreacă timpul liber în locuri frumoase și interesante, dar în același timp își doresc și să își gestioneze eficient resursele financiare. De cele mai multe ori, prețurile competitive și ofertele tentante pot juca un rol crucial în decizia de a alege o anumită destinație de vacanță, contribuind astfel la creșterea popularității unei regiuni și la dezvoltarea industriei turismului în zonă.

Un român a ales să le arate și altor iubitori de vacanțe cât a avut de plătit pentru o masă la un restaurant din Thasos.

Suma incredibilă pe care au plătit-o câțiva români pentru o masă în Thasos
Românii au rămas surprinși să vadă că suma pe care au plătit-o nu a fost una uriașă deloc. Masa a inclus fel principal, garnitură și băutură pentru 8 persoane, ceea ce a dus la un total de 145 de euro.

„Niște prețuri la o cină pentru 8 persoane în Limenas, la Taverna Tasian. Frumos, se vorbește românește, înghețată la final, pentru fiecare, din partea casei”, a scris românul pe contul de Facebook.

Un grup de români a plătăt 145 de euro pentru o masă de 8 persoane, la un restaurant din Thasos / foto: Facebook

Postarea respectivă a adunat zeci de comentarii și like-uri. Unii dintre utilizatori s-au arătat mulțumiți de prețul pe care l-au plătit românii, în timp ce altora li s-a părut scump.

„Oricum, mai ieftin decât la Mamaia sau pe litoralul românesc”

„8 persoane consumație de 92 ron per persoană. Vi se pare scump, stați acasă”

„Sunt 8 feluri principale…cu garnitura și băuturi…este mai mult decât decent

„Pentru 8 persoane este un preț foarte bun”

„Destul de scump pentru perioada asta, doar o masă. 119€ pe zi ultra all 3 persoane Turcia, pentru perioada asta”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea respectivă.