Radio Simplu

Nu e banc! Ce ocupație și-a trecut Loredana Chivu pe Facebook, în dreptul job-ului

Loredana Chivu așteaptă sărbătorile de iarnă și ține legătura cu fanii pe rețelele de socializare. Le-a transmis, acum câteva zile, că a împodobit bradul și că este foarte fericită în astfel de momente, iar aceeștia au felicitat-o și i-au transmis urări de bine la sfârșit de an.

Sexy-Loredana se prezintă pe pagina sa de sopcializare drept ”model”, iar admiratorii săi sunt surprinși, de fiecare dată, de fotografiile provocatoare pe care le postează vedeta.
Primul iubit al blondinei a fost fotbalistul Alex Necula, cu care a avut o relaţie de cinci ani, el fiind bărbatul care a făcut-o femeie. Drept răsplată că era virgină, tânărul a plătit ca să-şi mărească bustul şi buzele.

„Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, a declarat o prietenă apropiată sexy-blondinei.
”Nimic nu-mi umple mai mult sufeltul de bucurie!”
Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar toată lumea dă fuga să cumpere cele mai frumoase decorațiuni, dar și cel mai frumos brăduț. În fiecare an, Loredana Chivu își împodobește bradul alături de cei dragi. Blondina a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale.

Iar sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. Fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat bradul de Crăciun. ”❤️❤️ nu exista an sa nu imbodobesc bradul cu toata familia! Nimic nu mi umple mai mult sufletul de bucurie!❤️ #christmastree #joy #home #love #family #blessings”, a scris Loredana Chivu pe Facebook