Radio Simplu

NU E BANC! A MERS LA FURAT FĂRĂ PANTALONI! DECLARAȚIA HALUCINANTĂ A UNUI HOȚ ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR

Un tânăr din Constanța a executat un jaf inedit, cel puțin așa a declarat în fața judecătorilor. Se pare că hoțul a mers să jefuiască o casă doar că atunci când a sărit gardul a rămas fără pantaloni, însă aceste lucru nu l-a oprit.

Bărbatul a admis în fața instanței că a participat, alături de un prieten, la un jaf atipic. Acesta a povestit că în momentul în care a sărit gardul unei case pantalonii i s-au agățat și s-au rupt. Astfel a rămas în fundul gol pentru că nu purta lenjerie intimă.

Întâmplarea nu l-a oprit pe hoț, care a continuat jaful în fundul gol. Se pare că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen și are la activ cel puțin zece furturi în care a fost implicat, alături de un tânăr, condamnat deja la doi ani de închisoare pentru furt calificat, scrie Replica de Constanța.

Potrivit procurorilor constănțeni cei doi au comis cel puțin zece spargeri, la magazine, frizerii, măcelării și locuințe, de unde furau tot ce găseau.Declarația hoțului fără pantaloni
Hoțul fără pantaloni a povestit în fața judecătorilor cum s-a desfășurat firul evenimentelor și cum a ajuns în această ipostază.

„În luna mai 2019, nu îmi amintesc data, în jurul orelor 22:00-23:00, mă aflam în fața curții locuinței mele cu numitul M.S.C. și am observat că din curtea situată pe partea opusă, iese vecina mea, care are în jur de 70 ani, care se deplasează în direcția școlii. După ce vecina mea s-a îndepărtat de locuința sa, eu împreună cu M.S.C. am escaladat gardul împrejmuitor al locuinței, și am pătruns în curtea locuinței. În momentul în care am sărit gardul curții, mi-am agățat pantalonii, care s-au rupt, iar eu am rămas în fundul gol deoarece nu aveam lenjerie intimă pe mine. În această postură, împreună cu M.S.C. am pătruns în locuința vecinei mele, după ce acesta a lovit ușa de acces cu piciorul, ușa fiind din lemn. Împreună cu M.S.C. am scotocit fiecare cameră și am făcut deranj în locuință, dar nu am găsit bani sau alte bunuri de valoare. Într-una din camere se aflau 3 butelii de aragaz din care noi am luat o butelie și am dat-o peste gard”, a declarat bărbatul la audieri, în fața judecătorilor.