Radio Simplu

Nouă școli din București își suspendă cursurile pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale

Autoritățile se pregătesc pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Astfel, mai multe școli din București își vor suspenda cursurile în zilele de vineri, 22 noiembrie și luni, 25 noiembrie. Este vorba de nouă unități de învățământ, în timp ce o a zecea școală va avea un program scurtat, anunță Inspectoratul Școlar al Municipiului București – ISMB, în cadrul unui comunicat de presă.

Nouă școli din București își suspendă cursurile vineri și luni, pentru turul 2 de la prezidențiale
Astfel, nouă școli din peste 400 din București își vor suspenda cursurile vineri și luni, cu ocazia turului doi al alegerilor prezidențiale. Acestea sunt Colegiul Național de Muzică George Enescu (care au ore și sâmbăta și vor fi și acestea suspendate), Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Școala Gimnazială Herăstrău, Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială nr. 179, Școala Gimnazială nr. 184, Liceul Teoretic Waldorf, Școala Gimnazială nr. 156.

„Suspendarea cursurilor nu înseamnă pentru cele nouă unități de învățământ că elevii nu vor face deloc ore acolo vineri și luni. Cele nouă unități de învățământ au particularitatea lor. Ceea ce trebuie adăugat este faptul că toate aceste nouă unități vor recupera orele, potrivit unei decizii a CA – ului școlii, însemnând un program stabilit de ei și comunicat elevilor și familiilor”, se arată într-un comunicat al celor de la ISMB.

Programul turului doi al alegerilor prezidențiale
Turul doi al alegerilor prezidențiale se desfășoară în România duminică, 24 noiembrie, între orele 07:00 și 21:00. În schimb, la fel ca în primul tur, în Diaspora se va putea vota pe toată perioada weekendului. Astfel, vineri și sâmbătă (22 și 23 noiembrie) se va putea în Diaspora la orele locale 07:00 – 21:00. Programul se poate însă prelungi până la ora 23:59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21:00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare. Vă reamintim că în turul 2 al alegerilor prezidențiale au avansat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Loading...