Radio Simplu

Noi detalii ies la iveală despre divorțul momentului: Alexandru Papadopol vrea să fie liber și să își trăiască viața

Ioana Ginghiă și Alexandru Papadopol formau unul dintre cele mai solide cupluri din România, dar cei doi au decis să divorțeze.
După mai bine de 12 ani de căsnicie, actorii au decis să se separe.
Surse apropiate celor doi spun că ideea dovorțului a fost a lui Alexandru Papadopol, care dorește să fie din nou liber.

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari.

El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…”, au declarat surse apropiate familiei pentru publicația mai sus-citată.