Radio Simplu

NICOLETA GUȚĂ, BUNICĂ LA DOAR 34 DE ANI! FIUL EI, GABRIEL, A DEVENIT TATĂ: ”BINE AI VENIT PE LUME, PRINȚUL MEU FRUMOS”

GALERIE FOTO (2)

Nicoleta Guță a ajuns bunică la 34 de ani, iar Nicolae Guță străbunic la numai 51 de ani după ce fiul manelistei, Gabriel, a devenit pentru prima dată tată.

Acum o lună, Gabriel, băiatul cel mare al artistei, a făcut marele anunț direct pe rețelele de socializare. Acesta mândru de băiețelul său, a împărtășit cu prietenii săi virtuali bucuria prin care trece.

”Bine ai venit pe lume, prințul meu frumos! Multumesc lui Dumnezeu pentru darul trimis”, a scris Gabriel în dreptul unor fotografii cu micuțul Patrick Gabriel.

Nicoleta Guță a divorțat de soțul ei
Nicoleta Guță și Ionică Bangala s-au despărțit din cauza afacerilor. Ocupat mai mult cu vânzarea de maşini şi fiind mai mereu plecat de acasă, Ionică a neglijat activitatea de impresar al soției sale. De aici au apărut și neînţelegerile, alimentate şi de fraţii Nicoletei, care au insistat ca Marian să redevină impresarul manelistei. (VEZI ȘI: NICOLETA GUȚĂ, SĂRBĂTORI FĂRĂ SOȚUL EI! ALĂTURI DE CINE S-A POZAT ARTISTA)

În momentul în care Marian, fratele Nicoletei Guță a devenit impresarul artistei, Ionică Bangala a fost extrem de deranjat și supărat de decizia luată de soția lui. Văzând că nu mai deține controlul afacerilor, Ionică Bangala a hotărât să-și părăsească soția și să-și vadă de viață.