Radio Simplu

NICOLETA GUȚĂ A INTRAT ÎN RÂNDUL DIVELOR! ȘI-A PUS ACID ÎN BUZE, A SLĂBIT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT

GALERIE FOTO (6)

Nicoleta Guță a fost ajutată destul de mult de numele pe care îl poartă, dar și de tatăl său, care și-a dorit ca aceasta să fie și ea un artist de succes. Au cam apuc vremurile în care Nicoleta se lupta cu kilogramele în plus și în care nu avea niciun pic de stil, căci acum, fiica „regelui” Guță a intrat în rândul divelor și a apelat chiar și la estetician, pentru a arăta mai bine.

Cine spune că operațiile estetice nu sunt bune, cu siguranță nu gândește ca Nicoleta Guță! Comparativ cu debutul său în lumea manelelor, fiica lui Nicolae Guță este, acum, extrem de schimbată. Și-a pus ambiția și a slăbit suficient încât să nu se mai simtă complexată atunci când îmbracă o ținută mulată sau mai sumară, și-a pus acid hialuronic în buze și și-a schimbat până și stilul vestimentar.

Cu toate acestea, două lucruri au rămas neschimbate: talentul Nicoletei Guță și respectul pe care îl oferă fanilor săi, ori de câte ori are un eveniment. La un moment dat, din cauza faptului că a slăbit extrem de mult și chiar repede, fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva suferă de vreo boală care a „topit-o pe picioare”. Cu toate acestea, Nicoleta Guță este sănătoasă tun și a demonstrat că te poți reinventa la orice vârstă.

Nici Nicolae Guță nu a scăpat de gurile rele! Imediat după ce a dat jos kilogramele acumulate de-a lungul timpului, fanii au avut aceeași părere și față de acest aspect: s-au gândit că Nicolae Guță suferă de o boală grea și chiar s-a spus că ar fi vorba despre SIDA! Deschis cu fanii lui, Guță a mărturisit că a fost vorba doar de un regim strict pe care a reușit să-l țină, pentru a slăbi.

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus, acum ceva timp, Nicolae Guță.