Radio Simplu

Nicole Cherry, adevărul despre nuntă şi despre operaţiile estetice! Detalii exclusive

GALERIE FOTO (3)

Nicole Cherry trăieşte cea mai frumoasă poveste de iubire de câteva luni şi, în cadrul unui interviu oferit reporterilor Antena Stars, a vorbit despre bărbatul pe care îl consideră prima şi marea ei iubire, dar şi despre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut.

Astăzi, la “Star Matinal”, emisiune prezentată de Flick şi Popescu, difuzată la Antena Stars, începând cu ora 8.00, Nicole Cherry mărturiseşte: „Probabil mi-am făcut acea procedură la guşă, pe care am şi recunoscut-o. Ulterior, am auzit că mai mulţi doctori esteticieni şi-au dat cu presupusul şi au analizat pozele mele de pe Instagram şi că şi-au dat seama din pozele alea că eu de fapt mi-am făcut nasul. Dacă mi-l făceam, era bine, nici nu mă învineţeam, după o săptămână eram perfectă. E o operaţie foarte grea, şi în primul rând, m-ar speria operaţia în sine şi faptul că ar trebui sa iau o pauză destul de mare de la activitatea mea şi nu pot să-mi permit momentan să fac lucrul acesta. Nu-l văd ca pe un mare defect şi mă şi sperie că poate nu-mi place rezultatul final, asta mă sperie cel mai tare când vine vorba despre o operaţie la faţă. Nasul e chiar în centru, îţi poate schimba totul. Eu sunt ok cu operaţiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic da. Dacă pe tine te face să te simţi mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcaţi cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung să se urâţească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple”.

Şi nu doar despre operaţiile estetice a vorbit Nicole, ci şi despre povestea de iubire pe care o trăieşte. S-a mutat cu iubitul, iar acest pas a schimbat-o şi a făcut-o să fie mult mai responsabilă. Nu regretă nimic, iar asta pentru că îl consideră pe Florin prima şi marea ei iubire. „De gătit n-am avut probleme, îmi place, asta e foarte bine. Şi dacă trebuie să fac curat, să calc, aici e vorba de cum ai trait. Le faci şi tu ulterior, chiar dacă nu le-ai făcut poate acasă, nevoia te învaţă. Am şi acum ajutorul mamei, în rest, cu el mă înţeleg foarte bine, el e cu partea financiară, eu sunt cu partea casnică. Cred că relaţia m-a maturizat, fiind şi prima mea relaţie serioasă. Simt că e prima iubire pe care o trăiesc cu adevărat. El e o persoană foarte calmă şi asta m-a făcut şi pe mine să fiu mai înţelegătoare şi să nu mai fiu atât de explozivă. Chiar simt că m-a schimbat in bine. Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ştie că sunt mereu însoţită de tatăl meu şi probabil şi asta îi ofera o lejeritate”, mărturiseşte artista.

Pentru el, Nicole e în stare să facă cel mai important pas din viaţa ei.