Radio Simplu

Nicolae Guță se va enerva la culme când va vedea asta! Cum îl face de rușine Beyonce de România pe manelist! “Mă strigă frigiderul!”

GALERIE FOTO (3)

Nicolae Guță și Mădălina, alias Beyonce de România au avut o relație cu năbădăi, din care a rezultat si un copil, micuța Anais. Chiar dacă relația celor doi a luat sfârșit, manelistul nu a uitat de fetiță.

Mădălina a ieșit de câțiva ani din lumina reflectoarelor, odată cu încheierea relației cu artistul Nicolae Guță, dar mai ales după scandalul pe care l-a avut cu Narcisa Gută, o altă femeie extrem de importantă din viața artistului.

De curând, însă, Beyonce de România a făcut un gest care îl va enerva la culme. Ea a postat pe o retea de socializare un video în care imită un clip des promovat în fenomenul tiktok. “Mă strigă frigiderul, noaptea pe la 3. Si eu ii spun: Lasă-mă, că vreau să slăbesc. Dar… el tot mă strigă!”, se distrează Mădălina.
Blonda, care pare că a luat ceva proporții față de perioada în care avea statut de parteneră de viață a lui Nicolae Guță, apare mergând în pași de dans și cântând spre frigider, îl deschide, se apleacă, ia o bucată de pâine și muscă din ea cu multă poftă.

Toate ca toate, dacă scena nu s-ar fi desfășurat într-un soi de cămară tixită cu rafturi pe care erau așezate zeci de oale, cratițe, tigăi și ligheane, de zici că aparțineau unei cazarme militare și, nicidecum unei familii obișnuite.

A încurcat-o Nicolae Guță! Mama lui Beyonce de România s-a întors în poliție și umblă numai în uniformă FOTO


Elena Colfescu este mama Mădălinei, supranumită ”Beyonce de România”, femeia cu care Nicolae Guță are o fată, Anais, de care nu mai vrea să audă. Elena, mama Mădălinei Dumitriu, a fost polițist local până în 2014, când și-a dat demisia. Ea s-a reangajat în 2017 în Poliție, ca referent.