Radio Simplu

Nici ei nu s-ar fi gândit că li se va întâmpla asta după 7 ani de căsnicie! Motivul despărțirii a fost cât se poate de clar. Andrei Duban a anunțat: „Adevărul este că…”

Invitat sa participe la show-ul „Ferma vedetelor”, Andrei Duban sustine ca a facut fata provocarilor, mai ales ca alaturi i-a fost si sotia, Gratiela, insa psihic i-a fost aproape imposibila ruptura de Armin. Andrei Duban s-a despartit pentru cateva saptamani de fiul lui.

Desi initial s-a bucurat ca el si sotia lui vor sta cateva zile departe de Armin, asta pentru ca micutul sa invete ceva din experienta asta si sa nu mai fie atat de alintat, cat a stat la „Ferma Vedetelor” Duban s-a gandit non stop doar la cel mic. Asa ca, in momentul in care a terminat filmarile, nu a mai asteptat nicio clipa, ci a luat imediat drumul Bucurestiului.

„Adevarul este ca mi-au facut o supriza extraordinara si nu l-au dus la scoala in ziua respectiva, cand eu am ajuns de la ferma. L-am gasit in curte, nu a avut rabdare nici el sa ma astepte in casa. Cum am deschis usa, era in curte si m-am aruncat pe el ca la fotbal. Stii cum e dupa ce dai gol, sari gramada”, ne-a povestit entuziasmat Duban.

Aflat pentru prima data in postura de a sta mai mult timp departe de fiul lui, Andrei Duban i-a cerut ajutorul tatalui sau, dar si unei surori de-a Gratielei pentru ca micutul sa nu simta absenta parintilor.

„A fost prima data cand am stat atat de mult timp despartiti de el. De obicei daca eu eram plecat in turneu, ramanea Gratiela si invers. Dar de data asta am avut noroc fiindca am avut o cumnata, o sora a Gratielei, si pe tatal meu, bunicul lui Armin, care s-au ocupat si impreuna au reusit sa treaca peste moment.

Dar pana la urma sa stii ca i-a prins bine si lui, fiindca prea era cocolosit. Este clar ca bunicul si matusa l-au rasfatat si mai tare, dar am recuperat repede. Din momentul in care ne-am intors, iti dai seama”, ne-a mai spus prezentatorul de televiune.