Radio Simplu

NETI SANDU, CEL MAI SINCER INTERVIU PE CARE L-A DAT VREODATĂ: ”MĂ UIT ÎN OGLINDĂ ȘI AȘ PREFERA…”

Deși vorbește foarte rar despre viața sa, Neti Sandu a fost de acord, într-un final, să povestească cum și-au pus amprenta asupra ei ultimii 25 de ani, timp în care a lucrat numai la Pro Tv.

Una dintre veteranele postului Pro Tv, Neti Sandu a mărturisit într-un interviu acordat revistei Viva! că programul foarte matinal pe care îl are de aproape 25 de ani nu doar că și-a pus amprenta inclusiv pe chipul ei, dar nu i-a lăsat nici timp pentru alte distracții.

”Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”.

Ce crede Neti Sandu despre operațiile estetice? Nu le bnlamează, însă nu ar fi dispusă să-și facă ”îmbunătățiri”, pentru că, spune ea, își acceptă vârsta.

”Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine. Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a mai declarat Neti Sandu pentru revista Viva.