Radio Simplu

NETI SANDU, AŞA CUM NU AI MAI VĂZUT-O NICIODATĂ LA PRO TV! BOT DE PIŢIPOANCĂ ŞI…”EŞTI FRUMOASĂ”

GALERIE FOTO (2)

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV. Cea care aduce horoscopul în casele oameni de ani buni are grijă întotdeauna de imaginea sa şi se străduieşte să fie tot timpul în tendinţe.

Adoră culorile puternice şi rare sunt zilele în care Neti Sandu să nu fi prezentat horoscopul în nuanţele care o reprezintă. De această dată, a îmbrăcat o cămaşă de un roz aprins, la care a folosit un ruj roz.

Neti Sandu şi imaginea care a stârnit controverse pe Instagram
Într-o postare făcută pe contul său de socializare, Neti a afişat o fotografie care i-a fost trimisă cel mai probabil de cineva, în care apare aşa cum nu te-ai fi gândit vreodată să vezi o femeie de vârsta ei. La cei 60 de ani, Neti Sandu a postat imaginea în care face celebrul bot de raţă, asemeni piţipoancelor.

Unii dintre utilizatori au apreciat-o pe Neti pentru curajul de a posta o fotografie pentru care ar putea fi criticată: „Frumoaso”, „Roz şi frumoasă”, i-au scris utilizatorii.

În timp ce alţii s-au gândit să o atace pentru…că nu s-a întâmplat ce le-a citit în stele: „La fecioară nu se nimereşte nimic! Dar niciodată”.

Neti Sandu, viaţă de film! Părăsită de iubit şi…
Vedeta de la Pro TV a trecut prin clipe grele de-a lungul timpului. Totul a început după ce i-a murit mama, iar la câţiva ani distanţă a fost părăsită, fără explicaţii, de iubit:

„Au fost foarte multe momente pe care a fost nevoie să le accept. Întâi, când s-a prăpădit mama, prin 1988. Apoi când a plecat iubitul meu, vreo 7 ani mai târziu, și a durat foarte mult până să pot să retrăiesc, să mă reintegrez”, spunea Neti, în trecut.

Sursa: Cancan.ro