Radio Simplu

NESIMȚIRE MAXIMĂ! CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ ACEASTĂ TÂNĂRĂ IERI, ÎN BUCUREȘTI. ESTE DECUPATĂ ÎN… DOS

GALERIE FOTO (2)

Vulgaritate maximă! E drept că moda cere sacrificii, așa cum se spune de foarte multe ori, iar tinerele – din dorința de a arăta cât mai bine și de a reușit să întoarcă privirile – apelează la toate ”trucurile” posibile. În unele cazuri, însă, această dorință poate avea un cu totul alt efect.

O tânără din București, ieșită la plimbare cu prietenul, a fost fotografiată într-o ”ținută” care a stârnit vâlvă și a obținut comentarii acide. Internauții nu au ”gustat” ideea tinerei, iar vestimentația sa a fost criticată îndelung. Fotografia a fost postată, în mediul online, pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Rahova dacă…”, iar concluziile nu au fost favorabile nonconformistei tinere.

Îmbrăcată în pantaloni roșii, decupați chiar în zona… posteriorului, tânăra pare lipsită de complexe, chiar dacă lenjeria intimă este… la vedere. Să fie vorba despre o nouă modă sau doar despre o dorință exacerbată de a ieși, neapărat, în evidență?

“Căldură mare”. Alte comentarii: “Ăsta e un nou stil sau ce?!”, “Dar ce rost mai au chiloții?!”, “Cred că s-a mutat marea la București”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.