Radio Simplu

Nelson Mondialu a șocat pe toată lumea! Anunțul uluitor făcut astăzi: „M-a înșelat nevasta, am prins-o cu un taximetrist”! A povestit totul, cu lux de amănunte

Nelson Mondialu a făcut un live pe YouTube, care a șocat pe toată lumea.

Cu titlul „Am prins-o cu taximetristul, după atâția ani m-a ars cu altul”, Nelson Mondialu a povestit cu lux de amănunte cum un bun prieten al lui a fost înșelat de nevastă.

„Am o poveste despre cum a fost înșelat prietenul meu de iubita lui nevastă”, a început Nelson Mondialu povestirea.
Fanii au fost șocați, întrebându-l încontinuu pe Nelson Mondialu dacă l-a înșelat soția, Liana. Cei care ascultau povestea i-au lămurit pe cei care nu știau despre ce era vorba.

Nelson Mondialu a spus de mai multe ori că nu ar putea să treacă peste o asemenea trădare, în cazul în care Liana l-ar înșela vreodată, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei.

Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia
Nelson Mondialu a anunțat că Bianca face parte din familia lui deja și le-a transmis rudelor acesteia că vrea să le cunoască.

Nelson Mondialu a spus că este dispus să le închirieze și un hotel rudelor Biancăi, numai să poată să le cunoască.

„Toate neamurile lui Bibișor, mama, frate, verișori, tot satul. Să vină aici, le închiriez un hotel, eu vreau să cunosc pe toată familia Biancăi. NU vă mai luați de ea pentru că face parte din familie. Nici de Lobo, nici de ea. Noi o iubim și o așteptăm aici. Liana le-a luat așternuturi, le luăm alt pat. Să vină acasă”, a spus Nelson Mondialu.