Radio Simplu

Nelson Mondialu’ a fost criticat după ce a intervenit la Puterea dragostei! A luat foc după ce i s-a spus că îl face de râs pe Livian!

GALERIE FOTO (2)

Nelson Mondialu’ a intervenit la Puterea dragostei, după ce a urmărit ce s-a întâmplat în ultima săptămână în casa dragostei. Tatăl lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe fiul său. Andreea, Ligi și Bia au pretins că îl plac pe Livian, iar acest lucru l-a scos din sărite pe iubitul Biancăi, care a reacționat. În urma discuției dintre Livian și Bia, concurenta de la Puterea dragostei a avut o criză de nervi și a spart o toaletă din casa dragostei. Nelson Mondialu’ le-a avertizat pe fete să stea departe de Livian, pentru că el este cu Bianca și nu are nevoie de astfel de scandaluri.

„De ce nu le faceți o căutare fetelor, să le întrebați ce au făcut de la 14 ani, prin ce țări au fost? Pe Bia ați căutat-o că este c…ă? Lăsați-l pe copilul meu și luați-l pe Fizz. Disperatelor, dacă v-au refuzat Jador și Bogdan, v-ați aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu’, iar Bia a părăsit platoul în lacrimi.

După această intervenţie, el a fost criticat pe facebook. „Mai bine îţi vezi de bătrânețea ta, că tu singur îți faci copilul de râs”, i-a scris o femeie pe facebook, altele fiind de aceeaşi părere. “Voi, doamnele de vârsta a treia, mai bine să vă vedeţi de nepoţei decât să-mi daţi sfaturi nebuneşti”, a postat Nelson Mondialu`. “Nu e sfat, nu e povață, e o lecţie de viaţă. Fii cu cap, Tata Nelson”, a încheiat discuţia femeia care l-a abordat.