Radio Simplu

Natalia Oreiro, extrem de sexy în concert

GALERIE FOTO (4)

atalia Oreiro și-a uimit fanii în timpul unui concert susținut la Moscova. Artista în vârstă de 41 de ani arată mai bine ca în tinerețe. A cucerit inimile românilor în anii 1990, odată cu apariția în telenovela „Înger sălbatic”, iar acum, Natalia Oreiro atrage atenția datorită siluetei sale ca de model.

Frumoasa brunetă se află în turneul „Unforgettable”, iar aparițiile sale sunt într-adevăr, de neuitat. Natalia Oreiro la Moscova Artista a urcat pe scena din Moscova într-o ținută transparetă, care nu a lăsat prea mult loc imaginației.

Natalia Oreiro în concert Deși are aproape 42 de ani ani, Oreiro uimește cu fiecare apariție, mai ales că acum arată mult mai bine ca în tinerețe. Dacă în momentul în care a devenit cunoscută avea o siluetă de invidiat, actrița și cântăreața de origine uruguayană a reușit să slăbească într-atât încât să pară ca scoasă de pe coperta unei reviste.

Natalia Oreiro Pe numele ei complet Natalia Marisa Oreiro Iglesias este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel Uruguayan care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina. Ea și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme.

În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. A fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

Natalia este căsătorită de 18 ani cu cântărețul Ricardo Mollo, cu care are și un copil, Merlin Atahualpa Mollo, în vârstă de 7 ani.