Radio Simplu

„N-am eu treabă cu ideile voastre.” Cum a reacționat logodnica lui Culiță, după ce a fost criticată pentru felul în care se îmbracă

Partenera de viața a lui Culiță Sterp a devenit ținta multor internauți, mai ales după a început o relație cu artistul, deoarece a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, unde și-a format o comunitate de urmăritori destul de mare.

Cu toate că fanii nu au mereu reacții pozitive și aleg destul de des să își spună punctul de vedere, chiar dacă este unul dur. Logodnica lui Culiță a fost criticată pentru felul în care se îmbracă
După ultima ei postare pe rețelele de socializare, unde și-a etalat machiajul, parfumul de firmă și ținuta pe care și-a creat-o singură, formată din mai multe articole vestimentare, internauții nu au putut să se abțină, iar unii dintre ei au fost destul de duri cu blondina.

Cu toate că i-a plăcut foarte mult combinația făcută, nu le-a încântat și pe toate doamnele și domnișoarele care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare.

Unele persoane o consideră o inspirație și o apreciază foarte mult ca persoană, dar din păcate pentru ea, au existat multe internaute care nu au fost încântate de felul în care se îmbracă.

Acestea i-au spus Danielei să își revizuiască felul în care se îmbracă, deoarece consideră că este unul ,,țărănesc”.

”Ești frumoasă, n-am cuvinte, dar vestimentația… prea multe haine, culorile, cureaua… țărănesc”/ ”Una peste alta acolo, ca să fie… mâine le vezi pe toate îmbrăcate așa”/ ”Nu știu cât le am eu cu fashionul, dar cămașă peste helancă și curea la sacou, n-am mai văzut

și tare urât se vede”, sunt câteva dintre reacțiile pe care logodnica lui Culiță le-a primit pe Instagram.

Care a fost replica logodnicei lui Culiță Sterp
Daniela Iliescu nu a putut trece cu peste comentariile pe care le-a primit și le-a sugerat celor care nu se regăsesc în ceea ce postează ea, să nu mai facă parte din comunitatea sa de pe rețelele de socializare.

„N-am eu treabă cu ideile voastre, dar evitați să mai judecați femeile după cum se îmbracă, dacă nu fac parte din „normalul” vostru, mai ales când habar nu aveți și mai și jigniți uneori”, a fost replica dată de logodnica lui Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram.