Radio Simplu

N-AI FI CREZUT! CE MESAJ A PUTUT SĂ TRIMITĂ UN CLIENT UNUI ȘOFER PE TAXI: ”AM O RUGĂMINTE MARE LA TINE”

Să vezi și să nu crezi! Un șofer de taxi a primit un mesaj de-a dreptul surprinzător din partea unui client. Iată ce a putut să îi scrie o persoană, direct în aplicație! Râzi cu lacrimi!

Un șofer a fost chemat să ia un client de la o anumită adresă, pentru a-l duce la destinația dorită. Însă, înainte ca persoana respectivă să urce în mașină, șoferul a primit un mesaj suprinzător pe aplicația de la locul de muncă. Mirarea a fost atât de mare, încât a dorit chiar să împărtășească „pățania” pe rețelele de socializare. Mesajul a stârnit amuzament din partea multora, dar, probabil, indignare din partea șoferului.

Ce mesaj a putut să trimită un client unui șofer pe taxi
Situația a fost cât se poate de amuzantă! Șoferul s-a „trezit” cu un mesaj inedit din partea clientului, care îi comunica faptul că nu are bani să plătească cursa și îl roagă frumos să îl ducă acasă, banii urmând să-i fie transferați ziua următoare pe card.

”Te salut! Nu cred că primești acest mesaj în fiecare zi. Am o rugăminte mare la tine. Nu am bani să-ți plătesc cursa, mă poți due așa acasă și mâine să-ți înapoiez banii pe card, te rog frumos”, se arată în mesajul din captura de ecran făcută de șofer.

Nu știm, însă, dacă șoferul a acceptat să facă acest compromis, sau dacă a anulat cursa.

Sursă foto: Facebook, Pixabay