Radio Simplu

Muncea in gradina cand a dat peste niste oua albe! Le-a luat in mana si a observat cum coaja se crapa. A avut o surpriza cand a vazut ce iese din ele

Un barbat din SUA a avut parte de o adevarata surpriza cand a descoperit niste oua intr-un copac din gradina lui. Dar cum a pornit totul?

Barbatul lucra in gradina curtei, cand, la un moment dat, fara sa vrea, a gasit in interiorul trunchiului unui copac taiat oua de mici dimensiuni, care nu erau mai mari decat bobul de fasole.

S-a apropiat si a observat ca unele erau deja sparte, iar altele intacte. A luat cateva in palma si a suflat spre ele. In momentul in care a inceput sa sufle, ouale au inceput sa crape. Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ce iesea din ele.

De fapt, ouale aveau pui in interior, si cel mai probabil, mama-soparla le-a depus acolo. Din ouale mici au inceput sa iasa puisorii de soparla gecko. Omul le-a facut mai multe fotografii pe care le-a postat pe retelele de socializare. De asemenea, acesta a marturisit ca s-a simtit mandru ca a ajutat micutele reptile sa vina pe lume.