Radio Simplu

Mulți au spus că în loc de nuntă ca-n povești s-a produs o despărțire. Cu privirea în jos, Răzvan Simion a făcut acum anunțul care i-a lăsat mască pe toți: „relația noastră…”

De ceva vreme, circulă zvonuri deloc plăcute despre cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble, unul dintre cele mai admirate din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste cu iz shakespearian, cu parcurs de film de dragoste de la Hollywood, a strâns mulți fani și toți așteptau cu nerăbdare deznodământul firesc al unei astfel de relații, respectiv nunta ca-n povești. Circulă zvonurile, însă, că n-o s-o vedem prea curând pe Lidia în rochie de mireasă. Cel puțin, nu la brațul lui Răzvan…

Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Buble n-a avut un început tocmai fericit. S-a vorbit mult, în urmă cu aproape cinci ani, pe seama faptului că el ar fi fost încă însurat atunci când s-a îndrăgostit de ea. Lidia a fost pusă la zid pe motiv că, la 22 de ani, a destrămat o căsnicie de 15 ani și a luat un tată de lângă cei doi copii minori ai săi. Unde mai pui că s-a bătut multă monedă pe seama faptului că tocmai o fiică de preot, crescută cu frică de Dumnezeu, a putut face așa ceva…

La puțin timp după ce au dezvăluit că sunt împreună, Răzvan și Lidia au negat, într-un interviu pentru revista Unica, toate bârfele din media.

„Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație, povestea Răzvan în vara lui 2016.

„Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional (nu englezesc!). Chiar dacă bărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot”, mai spunea Răzvan Simion.

Anii au trecut și lumea s-a convins că între ei nu este vorba despre o flamă de moment, ci o poveste de dragoste adevărată, o relație lungă și frumoasă, în care amândoi sunt fericiți. Sau, cel puțin, asta au lăsat să se vadă!

Cine a făcut primul pas
În urmă cu doi ani, Lidia povestea pentru prima dată cum a început povestea de dragoste cu Răzvan și a mărturisit că el a făcut primul pas.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el’, spunea Lidia la începutul lui 2019.

De ce se ceartă când se ceartă
Ca în orice relație, există și momente tensionate în relația lor și Lidia nu ascunde asta.

„Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct. Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari’, povestea Lidia în urmă cu ceva vreme.

Unul dintre momentele care l-au scos din sărite pe Răzvan a fost atunci când Lidia a decis să se tundă. Însă, a reușit să se împace cu ideea, în cele din urmă.

„Răzvan mi-a spus: «Dacă te duci şi te tunzi, acasă nu mai vii!». Dar la un moment dat, când Răzvan dormea, am chemat echipa care se ocupă de mine şi i-am spus hair stilistului meu: «Vreau să mă tunzi»’.

Răzvan Simion, la rândul său, a făcut câteva dezvăluiri din relația cu Lidia Buble: „Să nu crezi că ne sufocăm! Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui. Ştii? Să nu crezi că stăm unul cu altul până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea, eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studiouri cu ea, dar na, cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul. Nu ne certăm! Că n-am cu cine! Eu m-aş certa, dar n-am cu cine!’.