Radio Simplu

Motivul trist pentru care un copil a apelat numărul de urgență

Un băiețel de șase ani a sunat la poliție pentru un motiv ieșit din comun, dar în loc să îi închidă telefonul, un ofițer a făcut un gest impresionant.
Copilul care locuiește în Florida, Statele Unite, a considerat că ceea ce simte el este cu adevărat o problemă, motiv pentru care a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul de urgență, fără ca părinții lui să știe. Ofițerul Joe White, de la departamentul de poliție, i-a explicat că acest număr trebuie utilizat doar de oamenii care se confruntă cu o situație dificilă, dar a fost impresionat de cererea băiețelului, potrivit știrileprotv.

Când a ajuns la adresa unde fusese chemat, acesta s-a oferit să îl ajute pe copilul care ceruse ajutor pentru că se simțea singur și supărat din cauză că nu are niciun prieten: „Ofițerul White a spus că i-ar plăcea să fie prietenul lui.” Pentru a sărbători noua lor legătură de amiciție, cei doi prieteni au plecat la plimbare cu mașina de poliție. Întâmplarea a fost făcută publică pe contul oficial de Facebook a departamentului de poliție din Florida.