Radio Simplu

Motivul pentru care What’s Up a ajuns cu vânătăi pe față la Poliție

Luni seară, What’s Up a fost din nou protagonistul unui scandal ce a necesitat intervenția Poliției, iubita acestuia, Alice Badea, sunând la 112 pentru a semnala că a fost agresată fizic de către artist.

Ulterior, Whats Up a ajuns la Poliție, însă nu s-a ales cu dosar penal din cauza iubitei sale, ci pentru că a agresat polițiștii care au încercat să-l încătușeze, deoarece devenise recalcitrant. Astfel că, Whats Up a reușit să intre în conflict și cu oamenii legii, aceasta fiind explicația vânătăilor de pe fața artistului.

Whats Up a devenit agresiv cu polițiștii

După ce au ajuns la fața locului și au încercat să-l rețină pe agresor, oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze, deoarece artistul nu doar că i-a amenințat, ci l-a și mușcat pe unul dintre ei. „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”, a strigat Whats Up, conform SpyNews. În urma acestui comportament deviant, Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj şi condus la Secţia 17 cu cătuşele la mâini.

În urma acestui comportament deviant, Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj şi condus la Secţia 17 cu cătuşele la mâini. Conform cancan.ro, artistul ar fi fost „călcat în picioare” de către polițiști, care au fost nevoiți să folosească forța pentru a-l calma pe Whats Up.

„L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el. Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii!”,  au dezvăluit sursele pentru publicația menționată, scrie VIVA!