Radio Simplu

Motivul neaşteptat pentru care o elevă “fumătoare de profesie” îşi face griji. „Sunt fumătoare de profesie şi nu m-am oprit să-mi iau ţigări în drum..”

GALERIE FOTO (4)

Bacalaureatul a continuat astăzi cu proba scrisă obligatorie a profilului- matematică sau istorie.

O tânără domnișoară se pregătea să intre la examen și era puțin supărată, însă nu din cauza subiectelor, ci pentru că nu și-a luat țigări.

Sunt fumătoare de profesie şi nu m-am oprit să-mi iau ţigări în drum spre Bac. Trebuie să mă văd nu fetele şi vom vedea. În rest, sunt pregătită sută la sută”, a declarat tânăra pentru stirileprotv.ro.

„Foarte bine a ieşit, a fost foarte uşor, după părerea mea. La ce am dat, la ştiinţele naturii, pe lângă profilul lor teoretic, a fost mai greu”.

Tânăra nu a putut însă să spună ce notă va lua. „Nu vreau să mă subestimez sau să aproximez o notă. Doamne ajută să-l iau”, a spus ea. Eleva de 19 ani a vorbit şi despre planurile ei de viitor: „Vreau să dau la Qatar, să devim stewardesă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc. Am toate atuurile posibile – înălţime, cunoştinţe, ştiu foarte bine limba italiană”

Cum a aparut tanara fumatoare imbracata

Bruneta era îmbrăcată în negru, cu o pereche de pantaloni lungi, iar în partea de sus purta un top scurt, lăsându-și la vedere piercingul din buric. Bineînțeles, nu lipsesc ochelarii de soare.