Radio Simplu

Monica Pop a fost ultima persoană sunată de Tamara Buciuceanu Botez: “Îmi pare foarte rău că nu am răspuns”

Vestea că Tamara Buciuceanu Botez, supranumită „Doamna comediei românești” nu mai este printre noi a căzut ca un trăsnet asupra tuturor celor care o iubeau și o apreciau. Printre aceștia se numără și Monica Pop, care, într-un interviu acordat recent, a dezvăluit că poartă în suflet un mare regret.

Tamara Buciuceanu a sunat-o pe Monica Pop, dar medicul nu i-a răspuns
Mai exact, cunoscutul medic oftalmolog a fost ultima persoană sunată de marea noastră actriță, cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viață, însă aceasta nu i-a putut răspunde, pentru că era cu un pacient. „Mi-a dat un telefon în urmă cu câteva zile şi nu am răspuns pentru că nu mi-am putut permite în momentul acela, eram cu un pacient. Îmi pare foarte rău, îmi pare foarte rău pentru că nu am putut răspunde şi nici nu i-am dat eu telefon mai târziu… nu am putut”, a mărturisit Monica Pop, rememorând apoi ziua în care profesoara „Isoscel” a împlinit venerabila vârstă de 90 de ani și i-a surprins pe musafiri, pregătind totul în cel mai mic detaliu.

„Am fost la ziua de naştere a dânsei în august, pe 10 august şi vreau să vă spun că m-a aşteptat cu flori! Dânsa a cumpărat flori pentru mine şi pentru o prietenă şi a făcut un tort. A fost un om extraordinar, iar în afara scenei nu era un om atât de vesel şi nici nu avea foarte multe lucruri vesele de povestit”, a mai spus medicul pentru spynews.ro.