Radio Simplu

Monica Iagăr a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei: ”Bine ai venit la noi acasă”

Așteptarea a luat sfârșit! Monica Iagăr a născut un băiețel perfect sănătos și a primit numele Efrem. Proaspăta mămică este fericită din cale-afară și a postat și primele imagini cu bebelușul.

Monica Iagăr a devenit mamă pentru a treia oară la 46 de ani. Vedeta și-a dorit și un băiețel, iar minunea a apărut în viața ei. Monica Iagăr a postat primele imagini cu Efrem, iar toată lumea a felicitat-o.

‘Binecuvântat să fii Efrem și bine ai venit la noi acasă. Mami și tati si surorile te iubesc!’, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare. Monica Iagăr mai are două fetițe pe care le iubește extrem de mult. Fetele vedetei s-au bucurat foarte tare când au auzit că vor avea un frățior.

Monica Iagăr a făcut fertilizare in vitro
Vestea că ești însărcinată ne-a luat pe toți prin surprindere… Când ți-ai dat seama că îți dorești să devii mamă din nou?

Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți.

Din câte știu, ai pierdut o sarcină. Multe femei trec prin astfel de evenimente nefericite și aș vrea să le povestești experiența ta…

Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Marilena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

FOTO: Facebook