Radio Simplu

Momentul în care soțul Oanei Roman a decis să plece de acasă. Vedeta și Marius Elisei au mai fost la un pas de divorț, însă și-au mai dat o șansă

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, deși între cei doi au mai existat momente de tensiune.

Ba mai mult, în urmă cu mai bine de doi ani, soțul vedetei a decis să plece de acasă, după ce a postat un mesaj pe Facebook, în care lăsa să se înțeleagă că vrea să divorțeze. Astăzi, Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, în care anunță că s-a despărțit de soțul ei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ca în orice relație, vedeta a povestit că au existat și certuri sau mici probleme.

Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei este un bărbat foarte gelos. Se pare că gelozia lui Marius Elisei a făcut-o pe Oana Roman în urmă cu ceva timp să se gândească să pună stop căsniciei.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost’, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire’, a declarat Oana Roman.

Marius Elisei a vrut să plece de acasă, în urmă cu mai bine de doi ani

Oana Roman a fost la un pas de divort dupa ce sotul ei, Marius Elisei, s-a suparat pe ea. Acesta si-a varsat oful sau intr-un status trist, pe pagina oficiala de Facebook. Evident, cuvintele sale au lasat sa se inteleaga faptul ca ambii soti se gandesc la un divort, potrivit Ciao.ro.

„Eu m-am culcat căsătorită și era să mă trezesc divorțată. Aveam sute de telefoane și mesaje a doua zi când m-am trezit, nu știam nimic din ce s-a intamplat’ , a povestit atunci Oana Roman, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.