Radio Simplu

Moment de acrobație pe patine cu rotile la America’s Got Talent

Concursul de talente America’s Got Talent a văzut multe numere care au sfidat gravitația, iar unul dintre cele mai recente a adus cu el o prestație care a uluit audiența și membri juriului de la început la final. Doar când veți privi imaginile de mai jos, ne veți da dreptate.

Oare asta fac oamenii în Marea Britanie pentru a se distra în timpul liber? Nu stau cuminți și beau ceai? O învârt pe sora lor și apoi o aruncă de pe scenă? Trebuie să recunoaștem că nu ne-am fi așteptat de la așa ceva. La prima vedere, cei doi frați nu par capabili de o asemenea prestație.

În cazul în care nu v-ati dat seama, momentul pe care l-au prezentat Billy și Emily England poate fi clasat drept o prestație destul de periculoasă. Cei doi au uimit juriul și audiența încă de la prima lor apariție la concursul de talente american prin ceea ce se poate numi cea mai interesantă prestație pe role încă de când acestea au fost inventate.

Billy și Emily vin din Marea Britanie au dat audiție și pentru emisiunea din țara natală, în sezonul 9, dar au fost eliminați în semifinală. Tocmai de aceea, în cazul emisunii din America, au făcut tot posibilul pentru a merge mai departe de atât.

Numărul lor a început destul de simplu, prezentându-i pe cei doi frați ateleți învârtindu-se pe platforma albă din centrul scenei pe care o folosesc mereu. Tematica cu dragoni a numărului lor se schimbă rapid atunci când Billy își apucă sora de picior și începe să o învârtă în toate modurile posibile.

Billy o ține pe Emily doar de mână, doar de picior, se folosește de toate mijloacele pentru a atrage atenția și pentru a uimi pe toți cei din jur, ceea ce și reușește, tocmai pentru că ne putem imagina cum își pot păstra echilibrul pe rotile într-un spațiu atât de mic și cum se pot concentra să facă și toate aceste acrobații.

Ca și cum acrobațiile lor rapide nu erau de ajuns, dragonul fals scuipă foc fix pe marginea scenei fix în momentul în care părul lui Emily trece pe acolo, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva se vor intersecta.

Bineînțeles, momentul final este cea care chiar a atras atenția. Cei doi frați au un mod mai tradițional de a încheia numărul de obicei, dar au hotărât acum că este cazul să schimbe ceva, iar Billt și-a aruncat sora pur și simplu în spatele scenei în timp ce o învârtea.

Toată lumea a rămas fără cuvinte și nimeni nu a știut dacă ceea ce s-a întâmplat a fost intenționat, deși privirea triumfătoare de la final a lui Billy a dat totul de gol, iar apariția lui Emily din spatele scenei chiar a asigurat pe toată lumea că totul a fost de dragul show-ului.

Cei doi frați au dat dovadă de un număr diferit și creativ, în special în emisiunile trecute, atunci când Emily a reușit să se învârtă pe platforma albă ținându-se doar pe barba fratelui său!