Radio Simplu

Modele de tunsori scurte pentru femeile trecute de 40 de ani

GALERIE FOTO (2)

Femeia este frumoasa la orice varsta, insa mai multe femei nu mai au grija de frumusetea lor odata cu inaintarea in varsta, deoarece considera ca nu mai sunt tinere. Acest lucru este total gresit!

Tunsoarea este un element care te ajuta sa arati mai tanara, fiind un truc al celebritatilor.

Tunsoare in scari

Frumusetea acestei tunsori poate fi foarte apreciata de femeile mature care un simt dezvoltat al stilului.

Poti completa tunsoarea cu ajutorul unui breton potrivit pentru tine, iar in acest fel micile defecte ale varstei vor fi ascunse. Tunsoarea scurta in scari poate deveni foarte fresh daca este vopsita multicolor.

Pixie

Acest tip de tunsoare are mai multe variante, insa cel mai potrivit ar fi modelul cu bretonul pieptanat lateral, intrucat cararea laterala combinata cu liniile perfecte caracteristice tunsotii pixie vor distrage atentia de la micile defecte ale fetei.

Aceasta varianta a tunsorii pixie este ideala pentru femeile care au parul subtire. Pot opta pentru aceasta tunsoare femeile cu parul drept sau putin ondulat. Tunsoarea este indicata si pentru femeile plinute sau femeile care au forma fetei rotunda.

Bobul

Aceasta tunsoare este ideala pentru femeile cu par ondulat, este usor sa ii oferi o forma parului tau si va arata natural si frumos. Aceasta tunsoare poate face o femeie sa arate cu 10 ani mai tanara. Bobul de lungime pana la barbie este ideal pentru femeile de peste 40 de ani care isi doresc sa arate mai tinere si mai moderne.

Bobul filat si cel lung te pot ajuta sa pari mai tanara, iar bobul lung poate fi abordat de catre femeile cu orice tip de par. Femeile care au o tunsoare bob pana la barbie pot opta pentru ombre, care arata perfect pe acest tip de tunsoare.

Sfaturi pentru femeile de peste 40 de ani privind tunsorile scurte

Tunsorile scurte nu sunt potrivite chiar pentru orice femeie. Aceste tunsori sunt ideale pentru o femeie care:

Are trasaturi mai mari ale fetei sau mai mici decat cele obisnuite

Nu are barbie dubla si are gat frumos

Are fata mai ovala

Tunsoarea scurta si culoarea parului

Daca vrei sa ai o tunsoare scurta, trebuie sa stii cateva lucruri despre culoarea parului, care se recomanda sa nu fie chiar gama naturala a parului. Un efect frumos pot avea suvitele, insa cel mai bine este sa consultati un specialist care va va ajuta.

Mai multe nuante vor oferi parului un volum natural.

Se poate observa, in fotografiile unor vedete, ca tunsorile scurte sunt foarte variate si pot fi aranjate in mai multe feluri. Femeile trebuie sa aleaga mereu tunsori care sa le avantajeze si sa le ajute sa-si scoata in evidenta trasaturile frumoase.