Radio Simplu

Mirele se preface că a uitat inelele acasă pentru a-i face o farsă miresei

Fiecare poveste de dragoste este diferită. În mod natural, fiecare nuntă, atât ceremonia religioasă, cât și petrecerea este la fel de diferită! Este important ca fiecare cuplu să își adauge amprenta personală, și să facă tot evenimentul despre ei și pentru ei, fără să mai încerce să mulțumească pe toată lumea.

În timp ce unele obiceiuri și tradiții vor rămâne valabile, unele cupluri aleg să adauge un moment evenimentului care să îi reprezinte și care să le simbolizeze relația. Pentru cei mai curajoși, ceremonia religioasă este chiar momentul perfect să facă așa ceva.

Aceste ceremonii pot fi, de regulă, foarte lungi, și nu ne este de mirare că există multe persoane care se trezesc căscând de mai multe ori. Mirii sunt emoționați și poate nu simt că timpul trece atât de greu, deși, în cazul în care mireasa poartă tocuri și trebuie să stea toată ceremonia în picioare, probabil că îi este și ei greu.

Așadar, de ce să nu facă cineva ceva ciudat? Bineânțeles, oamenii care îl cunosc pe mirele Stuart, poate că au avut o bănuială că va face ceva de acest gen în ziua nunții! Atunci când vicarul a cerut inelele, acesta a făcut o expresie facială anume care a spus totul!

Așadar, fix în timpul ceremoniei religioase dintr-o zonă rurală din Marea Britanie, Stuart și Vicki au avut parte ce ceva ce îi reprezintă pe ei ca și cuplu: totul a început cu o săptămână în urmă, atunci când Stuart a organizat un plan, implicându-l și pe vicar, pentru a face acea zi și mai specială.

Stuart și fratele lui care era, de altfel, și cavalerul lui de onoare, au avut parte de multe farse în trecut, bineînțeles, făcute de ei, așa cum fac frații. Așadar, Stuart și fratele lui, Robert, au pus la cale ceva special, dar nu au uitat să îl implice și pe vicar.

Vicarul întreabă cine are inelele, iar Stuart și Robert se uită unul la celălalt, încercând să își dea seama unde sunt și cine trebuia să aibă grijă de ele. Devine din ce în ce mai clar că inelele au fost uitate acasă și că mirele trebuie să dea o fugă până acolo pentru a le recupera pentru a salva întreaga ceremonie.

Stuart iese ca o furtună din biserică, Robert se simte derutat și rușinat de faptul că nu a avut grijă de inele, dar, fix în acel moment, apare un ecran în spatele altarului pe care se desfășoară un filmuleț cu Stuart care fuge prin toată localitatea.

Acesta are parte de foarte multe aventuri în călătoria sa în care scopul era să ajungă cât mai repede acasă și să aducă inelele la ceremonie. Totul a fost bine plănuit, bine executat, iar invitații au râs, inclusiv mireasa.

Nici nu vrem să ne gândim ce a fost în mintea ei până când s-a prins că totul a fost o farsă! Nu poate să fie ușor să îți vezi mirele fugind mâncând pământul din biserică, în timpul ceremoniei! Cel mai probabil, aceasta este obișnuită cu stilul amuzant a lui Stuart!