Radio Simplu

Mirela Vaida, despre viața cu trei copii, după ce s-a întors în televiziune: „Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez”

Mirela Vaida a revenit recent pe micile ecrane, în postura de prezentatoare la Acces Direct, iar telespectatorii au primit-o cu brațele deschise. Vedeta a povestit cum îmbină viața de familie cu cea profesională.

Mirela Vaida a fost invitata lui Mihai Morar în această seară, la Răi Da Buni, iar prezentatoarea tv a vorbit despre cum reușește să se implice în creșterea copiilor săi, acum că a revenit la televizor.

„La mine e bine, am un copil bun. Ăsta care vine neprogramat e așa ca o boare, nici nu îl simți prin casă. El este alăptat exclusiv. El vrea să mănânce numai de la mami, nu mănâncă altceva între 2 și 8, cât sunt eu la Acces Direct. Are un degețel pe care îl bagă în gură și i-am mai luat jucării. Toată noaptea mă lasă să dorm, dar este dependent de mine. Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez. Îmi era ușor să iau o bonă să vină cu mine la emisiune, dar sunt multe de făcut, subiecte grele, n-ai cum să stai cu un copil pe care îl poți auzi din platou. Dacă copilul stă singur acasă, cu frații lui, e mai bine.”, a declarat Mirela Vaida.