Radio Simplu

Mircea Geoană și soția sa, printre invitații la nunta Adelinei Pestrițu. Ce alte vedete și personalități au mai fost prezente

GALERIE FOTO (3)

La nunta Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea au participat numeroase vedete și personalități publice din România.

Printre cei prezenți s-au numărat și politicianul Mircea Geonă și soția sa, Mihaela. Cei doi au fost unul dintre cele mai elegante cupluri de la eveniment.

De asemenea, au fost prezente și Vica Blochina și Raluca Bădulescu, bune prietene cu mireasa. Vica Blochina a purtat o rochie cu franjuri, în timp ce Raluca Bădulescu a ales o o rochie de culoare neagră, peste care a purtat un bolero alb cu inserții aurii.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D, a fost și ea prezentă la nuntă. Și Simona Pătruleasa a optat pentru o ținută de culoare neagră.

Mireasa Adelina Pestrițu a făcut fotografii cu toți invitații săi. Aceasta a postat, pe blogul său, și câteva imagini în care apare alături de cântăreața de muzică populară maria Dragomiroiu, una dintre artistele care a întreținut atmosfera la petrecere.

„Nimic nu se compară cu sentimentul plăcut pe care îl am de când am reușit să-mi întemeiez o familie atât de frumoasă. Am un soț pe care îl iubesc și mă iubește, care mi-a dăruit un copil pe care îl divinizăm. Iar asta face că totul în viața noastră să fie ușor și radiant. Ziua asta ne-a unit mai mult pentru că de acum suntem și sub protecția lui Dumnezeu după ce am primit binecuvântarea și cununia religioasă cu toate cele sfinte… … Petrecerea de nuntă a fost una pe cinste. Am cântat, am dansat, am făcut un milion de poze cu toți cei care au avut plăcerea să ne fie alături. Și cel mai important este că am creat amintiri prețioase împreună, care ne vor însoți pe parcursul întregii vieți. Iubirea ne-a unit și ne-a făcut ceea ce suntem astăzi. Un întreg”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei.